Rendsburg, Duitsland, 7-8-2019

Kieler Fjord, Duitsland

We liggen in Rendsburg, mooi langs de steiger. Hier gaat onze 'útfanhûser' weer van boord. Hij is vrijdagmiddag in Sønderborg bij ons gekomen. Daar troffen we het direct, want 's avonds waren er dolfijnen rond de boot. Dit was ook voor ons de eerste keer dat we dolfijnen in Denemarken zagen. Ze bleven een hele poos bij de kade rondzwemmen en sprongen boven water. Voor een mooie foto was het jammer genoeg te donker.

Verder heeft Gerke veel gezwommen op de ankerplekken bij Maasholm, Stickenhörn en in de Flemhuder See. Maakten we extra tochtjes naar de supermarkt voor lekkere boodschappen en eten we de drie p's. Pizza, pannenkoeken en patat. We blijven hier in Rendsburg een paar dagen. Gaan de stad bekijken. Vrijdag komen Gerke zijn vader en moeder hem ophalen, blijven één nacht slapen om met ons de verjaardagstaart op te eten en gaan dan door naar Jutland waar ze een vakantiehuisje hebben gehuurd.

Volgende week gaan we langzaam met z'n beiden door naar Cuxhaven. Het mannenweekend is gepland op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus.

Geen opmerkingen: