Dokkumer Nije Silen, 31-10-2022

Dokkumer Nije Silen

Het was een bijzondere maand. Omdat we in het vaarseizoen meestal hier niet in de buurt zijn, moet er in de wintermaanden heel wat ingehaald worden. Natuurlijk de bezoekjes aan de kinderen en kleinkinderen, maar ook de tandarts, de dokter, de brillenman, de schietvergunning voor 't seinpistool, enz, enz. Oktober is ook de maand van de herhaalprikken.

Op een donderdag de griepprik en pneumokokkenprik, de zondag daarop de corona-boosterprik. We zijn er een beetje hangerig door, maar niet zo erg dat we niet aan kunnen sluiten bij de rij vogelspotters in de buurt van Bunne in Drenthe om de Geelbrauwgors te fotograferen. Nog diezelfde dag voelen we ons wel ziek. De bekende verschijnselen. Maar pas als we gebeld worden door een Cofid-geval die een week daarvoor ons nog verrast heeft met een groen gebreid nieuw bemanningslid, gaan we testen. Corona heeft ons te pakken gekregen net op het moment dat alle 3 prikken nog niet volop werken.

Helaas moesten we vandaag de eerste verjaardag van ons jongste kleinkind afbellen. Het goede nieuws is dat we het ziekenhuis niet gehaald hebben. Met wat extra slaapuren, paracetamol en inhalatiemedicijnen zijn we weer op de herstellende weg. Het verjaardagsfeest gaan we in november inhalen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat balen zeg, zoveel prikken in de armen en dan nog ziek. Hopelijk zijn jullie er weer snel bovenop.

Beterschap.

Groetjes uit Bronneger

Cees en Anneke Boonstra zei

Dank je wel Bronneger voor je opbeurende woorden.

Zo langzamerhand pakken we het winterklaar maken van de boot weer op.

Tot ziens