Kollum, Fryslân; Pauillac, Frankrijk, 29-7-2008

De Pomp
Zoals het hoort in de vakantie, doen we alleen maar waar we zin in hebben.

Natuurlijk oppassen op onze Gerke; lekker even Pake en Beppe zijn. We hopen wel dat hij het ook leuk vindt, twee onbekende mensen die plotseling zoveel aandacht voor je hebben. We rekenen er op dat hij deze weken los gaat lopen en dat hij op z’n minst Beppe zegt of iets wat vermoedelijk alleen ik herken als het woord Beppe.

In Groningen aan de jachthaven Reitdiep, hebben Luitzen en Nynke intussen hun nieuwe huis betrokken. Geweldig zo’n pas gebouwde woning. Al je eigen ideeën kunnen tijdens de bouw worden meegenomen en de eerste jaren is er nauwelijks onderhoud. Het uitzicht wordt ook mooi; alhoewel er nu nog geen water in de haven staat. Hopelijk wordt het water diep genoeg, zodat we met onze boot voor hun huis kunnen aanleggen.

Bij Popke in Lúnbert schiet het al lekker op. Cees heeft een inloopkast gemaakt en verfwerk gedaan. Na de bouw van de boot, waren alle schilderspieren net weer een beetje tot rust gekomen.

Een dag helemaal niets doen, is dan extra lekker.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Pake en Beppe matte sa lang mogelik bliuwe!!

Gerke

Anoniem zei

NOU HIJ LIJKT OP ZN BEPPE HOOR HOEWEL EEN BEETJE KEES ZIT ER OOK WEL IN, telef. krijgen we geen kontakt met julie probeer het eens! hart. gr. en een fijne vak. verder . groetjes johan/henny