Lelystad, 21-4-2013

Dokkumer Nije Silen
Na de koffie hebben we vanmorgen Flipper achter Kia gehaakt. Luitzen z'n mast staat weer op de boot, het nieuwe stoomlicht brandt en de apparatuur boven in de mast geeft gegevens naar onderen door. Popke is geslaagd voor zijn examen, de taart was lekker. Jitske, Gerdjan en Gerke zullen bij harde wind of extra hoog water een oogje in het zeil van onze Antje C houden. We kunnen weer.

Via een broodje op parkeerplaats De Wiel aan de Tsjûkemâr zijn we naar Lelystad gereden. Hier even buiten de stad vlakbij de Oostvaardersplassen blijven we één nachtje op camping 't Oppertje. Morgen gaan we in 't natuurgebied een mooi plekje zoeken. Op ons gemakkie koffie drinken, krantje lezen en een stukje lopen.

Daarna willen we via de Markerwaarddijk midden door het IJsselmeer naar de Noordzeekust reizen. Verder is de planning om door Zeeland naar de Ardennen te trekken, maar dat kan ook zo maar weer veranderen. Natuurlijk ijs en weder dienende.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goede reis, mooi weer en heelhuids weer terug. Wij gaan morgen en overmorgen verhuizen en verkassen dus zeer binnenkort naar DNZ.

Groetjes Zilla

Cees en Anneke Boonstra zei

Succes met inpakken en sjouwen. Straks op de boot kunnen jullie weer een beetje bijkomen en genieten van de rust en stilte van 't Lauwersmeer.
Tot ziens in de haven